Tuotteet

Etusivu   |   Tuotteet
Kauttamme saat laadukkaat ja energiatehokkaat Pihla ikkunat ja ovet, jotka valmistetaan modernissa tehtaassa Ruovedellä. Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.
Pihla

Avattavat ikkunat

Pihlan avattavat ikkunat ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä ikkunoita, jotka sopivat niin uuden rakentajalle kuin vanhan korjaajalle.
Pihla

Kiinteät ikkunat

Pihlan kiinteät ikkunat sopivat parhaiten suuriin lasiratkaisuihin sekä kohteisiin, joissa ei ole tarvetta ikkunan avaamiselle.
Pihla

Mökki-ikkunat

Pihlan Mökki tuoteperheen ikkunat sopivat mm. vapaa-ajan asunnoille. Mökki-ikkunoita saa sekä avattavana, että kiinteänä mallina. Avattavien ikkunoiden karmisyvyys on 95mm ja kiinteiden 92mm.
Pihla

Ulko-ovet

Pihlan Suosikki-, Perinne- ja Moderni mallistoista löytyy monipuolinen valikoima tyylikkäitä ja tehokkaan eristyksen omaavia ovimalleja. Takapiha mallistosta löytyvät terassiovet sekä varma-, että termorakenteella.
Pihla

Parvekeovet

Pihlan Patio parvekeovet ovat ulkopuolelta alumiiniverhoiltuja. Patio-ovet soveltuvat parveke-, terassi-, ja kodinhoitohuoneen oviksi. Saatavana myös kokolasisena versiona.

Tutustu myös muihin tuotteisiin ja lisävarusteisiin Pihlan nettisivuilla.

Valkoinen-logo-läpinäkyvällä-taustalla

Toimialueemme: Ii, Yli-Ii, Oulu, Simo, Kemi, Tornio, Tervola, Rovaniemi, Ranua, Pudasjärvi, Vaala, Muhos, Kempele, Liminka, Raahe ja lähialueet

Ota rohkeasti yhteyttä:
myynti@lilongroup.fi tai 050 5521 187